Design, kvalitet og bæredygtighed: Vi gør os stor umage med at finde det lækreste indenfor tøj, sko, tasker, wellness og personlig pleje, børnetøj og-tilbehør og gode gaver!

Det skal være smukt, brugbart og holdbart i hverdagen og til fest, og det skal laves og kunne bruges i årevis med omtanke for omverden og medmennesker
De fleste af vores leverandører er danske - derudover samarbejder vi med nogle håndplukkede leverandører fra Sverige og Italien.
Hos By Hand and Nature kan du være sikker på, at vi har taget stilling og sørget for, at både produkter og leverandører lever op til vores krav om etisk-ansvarlig produktion og bæredygtighed i hele kæden. 
Sammen med vores dygtige medarbejdere - Bettina, Puk, Eva, Karla Linn og Tina hjælper vi hver dag vores kunder med at finde det tøj, der klæder dig bedst, den hudpleje eller shampoo, som hjælper dig, eller den skønneste gave.

Vi gør det med ærlighed, omsorg, tid og vejledning - både når du handler her på webshoppen og i butikkerne på Frederiksberg, i Næstved og i Gudhjem.

Du kan altid skrive eller ringe til os, hvis du har spørgsmål; Vi er her for at hjælpe dig, og vi vil gøre, hvad vi kan, for at din oplevelse hos os bliver god og nærværende.
De kærligste hilsner
Stinne og Lise
By Hand and Nature - Frederiksberg, Næstved og Gudhjem.

 

Tilbage til forsiden