Levering i Danmark 

Alle ordrer over 399,- kroner leveres gratis i Danmark. 
Ved ordrer under 399,- betales forsendelsesgebyr på 39,- kroner.

Hjemmelevering koster 85,- uanset ordrestørrelse.

Du kan også vælge at hente dine varer i By Hand and Natures butikker i Næstved eller på Frederiksberg, hvilket naturligvis er gratis. 

 

Levering i Europa 

Levering til Grønland, Færøerne og alle europæiske lande er gratis ved ordre på over DKK 2000,-

Ved ordrer under DKK 2000,- betales forsendelsesgebyr på 100,- kroner.


Levering udenfor Europa

Levering udenfor Europa er gratis ved ordre over DKK 5000,-

Ved ordrer under DKK 5000,- betales forsendelsesgebyr på 150,- kroner.

Ordrer vil blive afsendt indenfor 1-3 hverdage og leveret indenfor 1-7 hverdage efter bestilling afhængig af lokation og lokale forhold.

Vi leverer med UPS, GLS, Post Nord og DAO.

Ved forsinkelse forårsaget af fragtfirma påhviler ansvaret disse og ikke BY HAND AND NATURE eller STINNE GORELL APS.

 

Refunderingspolitik

Fortrydelsesret

Du kan fortryde dit køb uden begrundelse inden for 14 dage (eller senere, hvis aftalt). Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet af nogle eller alle varer. Se om tilbagebetaling af leveringsomkostninger ved delvis fortrydelse under afsnittet ”tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse”.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage (eller senere, hvis aftalt) efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra, du får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere partier eller dele løber fortrydelsesfristen fra du får det sidste parti eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag. 

 

Sådan fortryder du

Du fortryder ved at kontakte os på hej@byhandandnature.dk og skrive hvilken vare, du ønsker at fortryde, samt hvilket ordrenummer, det drejer sig om

Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den, uden samtidig at give besked om, at du fortryder.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af varen

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen  til afsender adresse,  uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Hvis du ønsker at returnere en vare,  bedes du sende os en mail på hej@byhandandnature.dk og skrive hvilken vare og hvilket ordrenummer, det drejer sig om. Så sørger vi for at sende dig returlabel. Prisen for et returlabel er 45DKK, som trækkes fra beløbet for varen, og det resterende beløb tilbagebetales til din konto. 

Ikke-afhentede pakker / pakker der ikke kan leveres

Såfremt varen ikke er afhentet i pakkeshoppen rettidigt, eller fragtfirmaet ved privatomdeling ikke har kunnet levere pakken på den adresse, der er opgivet i ordren, sendes pakken tilbage til os. I de tilfælde fratrækkes yderligere 60DKK, svarende til det strafgebyr, som pålægges os fra fragtfirmaet. 

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse

Når du fortryder, refunderer vi beløbet for den/de returnerede varer, fratrukket returneringsomkostninger, normalt ca 45DKK. Såfremt varen ikke er afhentet i pakkeshoppen rettidigt og derfor sendes tilbage til os, fratrækkes yderligere 60DKK, svarende til det strafgebyr, som pålægges os fra fragtfirmaet.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde beløbet, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører din tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du skriftligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Hvis varen er produceret specifikt til dig ud fra dine ønsker og anvisninger, er det ikke muligt at returnere varen.

 

Varens stand ved returnering og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af en vares værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.

Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen. Emballagen må åbnes, men ikke ødelægges. Hvis emballagen mangler eller er ødelagt, kan det udgøre en værdiforringelse, som du hæfter for.

Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

 

Varen returneres til

By Hand and Nature
Godthåbsvej 44
2000 Frederiksberg

hej@byhandandnature.dk

Butikkerne er ejet af
STINNE GORELL APS 
CVR 36046953
Køng Møllevej 39
4750 Lundby
Denmark  

 

Reklamation – hvis der er noget galt med varen

Ved køb af varer finder købelovens regler anvendelse. Du har 2 års reklamationsret, hvis varen har en mangel. En mangel er fx en fabrikations- eller materialefejl, eller en forkert oplysning om varen. Derimod er almindelig slitage, eller skader du selv har påført varen, ikke en mangel.

Hvis varen har en mangel, og du reklamerer rettidigt, har du ret til i første omgang at få varen repareret eller ombyttet. Hvis det ikke kan ske, eller det ikke sker inden rimelig tid, kan du efter omstændighederne få pengene tilbage eller afslag i prisen.

Opdager du en mangel, skal du reklamere til os inden rimelig tid. Vi anbefaler, at du klager hurtigst muligt, navnlig hvis der er tale om transportskader. Reklamerer du inden 2 måneder efter, at manglen er opdaget, er det dog altid inden for rimelig tid. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine rimelige og nødvendige fragtomkostninger. Gem derfor din kvittering.

Vil du klage til os over en mangel, beder vi dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Det er ikke et krav, men det gør det nemmere for os at finde fejlen, og det minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.